Valgte nettsider bygget fra bunnen av: – Veldig fornøyd

Forsiden til ekstrahjelp1.no

De fleste bedrifter med respekt for seg selv ønsker en profesjonell nettside som kan være bedriftens “ansikt utad”, øke merkevarekjennskapen og forhåpentligvis også bidra til økt salg.

Mange velger å bruke enkle malbaserte “nettsidebyggere” som gjerne tilbys av domeneleverandørene. Andre velger å kjøpe billige nettsider bygget i for eksempel WordPress – en 20 år gammel løsning basert på teknologi utviklet i webens barndom. Men selv om det lages flotte nettsteder i WordPress, finnes det bedre og mer moderne måter å bygge nettsider på.

Da bemanningsselskapet EkstraHjelp1 startet opp, var nye nettsider noe av det første selskapet ønsket å få på plass. Daglig leder David Filtvedt tok kontakt med Lekanger tekst og kode for hjelp.

Løsningen EkstraHjelp1 falt ned på, var nettsider bygget fra bunnen av med moderne web-teknologi. Selv om dette gjerne koster litt mer enn en enkel WordPress-side, ble det raskt klart at denne måten å bygge nettsider på ville gi en raskere, bedre og mer fremtidsrettet løsning.

– Jeg er veldig fornøyd med jobben Lekanger tekst og kode gjorde for oss. Leveringstid, oppfølging og resultatet – alt har vært veldig bra, sier David Filtvedt.

Et annerledes bemanningsselskap

Filtvedt forteller at selskapet hans har spesialisert seg på å skaffe bedrifter og privatpersoner vikarer og ekstrahjelp med lang og solid erfaring fra arbeidslivet.

– Mange velger å pensjonere seg tidligere for å få mer tid til å nyte livet og følge drømmene sine, men de ønsker fortsatt å jobbe litt eller mye. Dette er ofte veldig ressurssterke og dyktige arbeidere med god arbeidskapasitet, sier Filtvedt.

Han sier det var viktig at nettsidene skulle fremstå som profesjonelle, samtidig som de skulle være raske og ha godt innhold. I tillegg til selve den tekniske løsningen trengte EkstraHjelp1 også hjelp til å produsere innholdet til nettsidene.

De nye nettsidene ble produsert i sin helhet av Lekanger tekst og kode og prosjektet besto av:

  • Design og programmering av nettsidene
  • Design av firmalogo
  • Produksjon av tekster til forside og undersider

Selve nettsidene er bygget med en løsning som kalles Next.js. Resultatet er lynraske nettsider som kjører på svært raske servere i datasentre med høy oppetid.

For at det skal være enkelt for EkstraHjelp1 å selv oppdatere innholdet på nettsidene, ble det bygget en egen innholdseditor basert på en løsning fra det norske selskapet Sanity. Denne gjør det mulig å redigere innhold direkte på nettsiden så du kan se hvordan innholdet kommer til å se ut før det publiseres.

Filtvedt synes samarbeidet og kommunikasjonen underveis i web-prosjektet har fungert bra.

– Det er lett og naturlig å anbefale Lekanger tekst og kode til andre, sier Filtvedt.

Ønsker du en profesjonell og rask nettside bygget med moderne web-teknologi? Lekanger tekst og kode kan levere både webdesign og programmeringstjenester. Trenger du hjelp med tekst og innhold så fikser vi det også!

Ta kontakt med meg på telefon 4021 0140 eller e-post kurt@lekanger.no

Publisert: 03. april 2024 (oppdatert: 28. april 2024)